Steun onze Koning voor een (1) dag en Battle mee !!!

De Koning voor 1 dag uit onze wijk is Jacques geworden.

Op donderdag 15 april speelt hij een battle tegen alle andere Koningen van 1 dag uit Eindhoven.  Alles on-line.

Wil je hem steunen, supporten en  meespelen op 15 april van 19.30 tot 20.30 stuur dan een mail naar:

koningvanblixembosch@gmail.com  

Je krijgt van een link toegestuurd om aan de battle mee te doen.

Bron: https://koningvoor1dag.nl/

Wie heeft er ooit gehoord van Rijerson Wasker ??

Wie heeft er ooit gehoord van Rijerson Wasker?

Toch is Rijerson een bekenden voor velen in Woensel noord. Zeker nadat er een bericht gepost werd op Facebook Blixembosch. Ruim 340 likjes en 35 positieve opmerkingen waren het resultaat.

Hij is geboren op Curaçao en kwam zo’n 19 jaar geleden naar Nederland.  Nee, hij woont niet in Blixembosch. Vaartbroek is de wijk waarin hij woont. Samen met zijn vrouw. Hij heeft drie kinderen en 5 klein kinderen.

Toch zien we hem al twee jaar bijna dagelijks in onze wijk. De man in zijn opvallend oranje hesje en in zijn kleine autootje met in de laadbak vuilniszakken. Altijd vrolijk, altijd een praatje maken met die dat wilt.

Klopt. Hij is het die onze wijk ook leefbaar probeert te houden door het dagelijks legen van de prullenbakken. Weer of geen weer. En dat niet alleen. De rommel die wij (u natuurlijk niet) er naast gooien raapt hij ook op.

Hij doet dit met veel plezier. Dat blijkt wel uit het feit, dat Rijerson in november met pensioen “mag”. Hij wilt dat niet en wil het liefst nog jaartjes doorgaan.

Een man die altijd stil, bescheiden en die daardoor onopvallend zijn werk doet. Daarom aandacht voor hem en…petje af voor deze man.

 

Leo Huijgen.

“La Scala”

Ouverture  5629 PV Eindhoven