Blixemloop 2014 (verslag)

Blixemloop

Blixemloop
Het zit er weer op, de Blixemloop 2014.

We zijn vorig jaar voor het eerst begonnen met het organiseren van dit leuke evenement. Wij namen het stokje over van een groep vrijwilligers die dit al 13 jaar deden. Een aantal vergaderingen, wat heen en weer bellen en mailen en toen moesten we het toch echt zelf doen. Eerlijk gezegd was dat best pittig maar wat waren we blij dat alles gelukt was naar ieders tevredenheid. En dus waren er eigenlijk geen twijfels of we het dit jaar weer zouden doen. Maandag 2 juni was het zover, de weergoden waren ons goed gezind en het beloofde een mooie week te worden. Maar liefst 364 deelnemers! De enige natte dag was de woensdag, deze avond waren er ook veel lopers die hun rustdag hadden ingepland maar de opkomst viel zeker niet tegen……..want, wat is er nou leuker dan met je poncho om en regenlaarzen aan door de modder te wandelen.

Vanwege het lange Pinksterweekend hadden een kleine veertig lopers donderdag al hun laatste dag maar de meesten liepen op vrijdag de laatste kilometers. Het was prachtig weer wat de binnenkomst extra mooi maakte. De laatste stempel ophalen, een prachtige medaille om laten hangen en een lekker ijsje nuttigen. Het plein stond gezellig vol met mensen en onze eigen DJ Jorizzz verzorgde leuke muziek. We hadden deze laatste dag een jarige deelnemer, Mevrouw Ans werd maar liefst 85 jaar! Een mooie afsluiting van een geslaagde Blixemloop!

Wij willen ook alle vrijwilligers bedanken voor hun hulp. Stempelen, snoepjes en appels uitdelen, ranja schenken, transport van en naar de middenpost, opbouwen posten, controleren/nalopen van de routes etc. Echt heel fijn en hopelijk tot volgend jaar 😉

Iedereen een fijne zomervakantie toegewenst!

Wendy Zijlstra & Linda Lodewijks

Blixemloop 2014Blixemloop 2014Blixemloop 2014