Blixemloop 2015 (aankondiging)

Blixemloop

Blixemloop

Na een gezellige en zonnige week in 2014 gaan we ook dit jaar weer een Blixemloop organiseren. De Blixemloop zal van 1 t/m 5 juni plaatsvinden. Starten is mogelijk tussen 18.30 uur en 19.00 uur. Uiteraard met een gezellige afsluiting op de vrijdagavond. Noteer dus in je agenda!

Inschrijven
Het inschrijfgeld voor leden van de wijkvereniging is € 2,00 p.p. Niet leden betalen € 3,50. Inschrijven op de dag zelf kost € 1,00 p.p. extra. Startkaarten zijn op de 1e avond af te halen, dus op maandag óf dinsdag. 
De afstand is op alle dagen 5 kilometer.
We zouden het op prijs stellen als iedere loper zich daadwerkelijk zou willen inschrijven.

Voorinschrijven is mogelijk tot uiterlijk 22 mei!! Graag bijgaand formulier, inclusief contant geld in een gesloten envelop, inleveren bij Linda Lodewijks, Nabucco 59.

Vertrekpunt is het VTA aan de Ouverture. Het is de bedoeling dat je 4 van de 5 avonden loopt, je hoeft dus 1 avond niet mee te doen…….. máár dat mag natuurlijk wel!

Contactpersonen zijn Wendy Zijlstra (06-41249932) en Linda Lodewijks (06-12949704)

Wij hopen, net zoals vorig jaar, op een grote opkomst!

Inschrijfformulier

3 antwoorden
 1. Anoniem
  Anoniem zegt:

  Wij wensen de organisatie en alle deelnemers heel veel succes deze week!

  Namens het team van D&J Workwear + Premium Gifts

 2. Linda Lodewijks
  Linda Lodewijks zegt:

  Hallo allemaal,

  We zijn druk met het schrijven van de startkaarten voor de Blixemloop. We zijn heel blij want we gaan dit jaar een record aantal deelnemers bereiken!! Aanstaande maandag is het zover, we hopen wederom op een gezellig evenement met mooi weer! Inschrijven kan nog op de dag zelf, op maandag 1 juni of dinsdag 2 juni. Tot volgende week en alvast heel veel plezier!

  Namens de organistie
  Wendy & Linda

Reacties zijn gesloten.