Blixemloop 2015 (verslag)

Blixemloop

Blixemloop

De Blixemloop 1 t/m 5 juni ……..wederom een succes!

Tot drie weken voor aanvang van het evenement hadden we nog maar 100 inschrijvingen. We kregen het even benauwd. Máár de ervaring leert (ook al is dit pas ons derde jaar) dat de meeste mensen zich graag wat later aanmelden. Sommige willen de weersverwachting afwachten en anderen zijn nog druk met logistieke uitdagingen in die week; werk, sport, school etc. Nou dat is iedereen gelukt want we hebben maar liefst 480 inschrijvingen ontvangen! Dat zijn er 116 meer dan vorig jaar, echt geweldig!

De weergoden waren ons goed gezind; het beloofde een mooie week te worden. Wijkbewoners verzamelden, soms al vanaf 18.00 uur, op het plein voor het VTA. En om 18.30 uur het startsein…… route in de ene hand, een snoepje in de andere….. En wat een enthousiaste reacties op de vijf compleet nieuwe routes. We hebben een paar tips gekregen en hier gaan we zeker mee aan de slag.

Op de laatste avond was onweer voorspeld, de enige vraag was op welk tijdstip dit Blixembosch zou naderen. Het plein stond gezellig vol met mensen en onze eigen DJ Jorizzz zorgde weer voor passende muziek. Er was ongeveer 1/3 van de lopers binnen toen het toch erg donker werd boven het plein, flinke windstoten en de medailles op de tafels kwamen in beweging. Het zekere voor het onzekere en dus toch maar naar binnen bij het VTA. Hier uiteraard ook een gezellige sfeer want Jorizzz verhuisde gewoon met ons mee naar binnen. Alle lopers beloond met een medaille en een ijsje. Wederom een bijzonder leuke afsluiting!

Een extra compliment voor Ans, 86 jaar en onze oudste deelnemer. Ze was ook dit jaar weer van de partij samen met haar vriendinnen.

Alle vrijwilligers bedankt voor jullie hulp met stempelen, snoepjes en appels uitdelen, ranja schenken, transport (soms met hele handige busjes) naar de middenpost, routes uitzetten en controleren etc.

En uiteraard alle deelnemers bedankt voor jullie deelname, hopelijk tot ziens in 2016!!

Wendy Zijlstra & Linda LodewijksBlixemloopBlixemloopBlixemloopBlixemloopBlixemloop

BlixemloopBlixemloop