Halloween met de Blixemkids 2014

halloween

Halloween bij de Blixemkids zal plaatsvinden op Zaterdag 1 november van 18.15 tot 20.00 uur. Heb je ook zin om mee te komen spoken? Meld je dan uiterlijk 22 oktober a.s. aan bij Ursula Atzema, Tovermolen 24. De kosten zijn voor leden van de wijkvereniging € 1,75 en voor niet-leden € 3,50 per persoon. Lees goed  onderstaande informatie over deze activiteit!
De afgelopen jaren zijn er steeds meer kinderen mee gaan doen met deze Halloween en daar zijn we heel blij mee! Om de organisatie toch mogelijk te blijven maken vragen wij de aandacht voor het volgende:

  • De activiteit is bedoeld voor kinderen t/m groep 8.
  • Het maximale aantal deelnemers is 250 kinderen. Vol = Vol! Let op het briefje bij de deur.
  • De aanmeldingen kunnen t/m 22 oktober ingeleverd worden, daarna nog aanmelden is echt niet meer mogelijk.
  • Als het kan de kinderen zoveel mogelijk per groepje aanmelden mét een volwassen begeleider. De grootte van de groep bepaal je zelf.
  • Per groepje/inschrijving ontvang je een paar dagen van tevoren een brief met informatie en consumptiebonnen voor de hele groep, dus vergeet niet je adres op te geven.

Op deze manier kunnen wij deze activiteit op een prettige manier organiseren.  Er komt namelijk heel wat bij kijken om alles op tijd en goed geregeld te krijgen. Bedankt voor de medewerking en tot ziens op 1 november
En…..vergeet niet je allerengste kostuum aan te trekken!!

Wij spoken mee met Halloween!
 Achternaam:  Tel.:
 Adres:  Wijk:
 E-mail:
 Voornaam: Geb. dat: Groep: Lid J/N: Betaald €
 
 
 
 
 
 Begeleider:Lever dit aanmeldingsstrookje met gepast geld in een envelop in bij
Ursula Atzema, Tovermolen 24.