Jubileumfeest Wijkvereniging Blixembosch

jubileumfeest

25 jaar Wijkvereniging Blixembosch

In de zomer van 2016 is het 25 jaar geleden dat Wijkvereniging Blixembosch werd opgericht. De jubileumcomissie heeft samen met de werkgroepen een uitgebreid programma van activiteiten gepland. Het begint al in mei.

Op de 20e trappen we af met de DorpsQuizzz. Een hele avond puzzelen, opdrachten uitvoeren en samen iets leuks maken. Uitslag en prijsuitreiking op de feestavond. En op de 28e het senioren diner. Reserveer snel want er zijn maar 80 plaatsen.
Op de 28e kan de jeugd ’s middags al aan de slag met het pimpen van prullenbakken. Ook op de 28e een BMX-toernooi omdat ons BMX-terrein 1 jaar bestaat. Ook de Blixemloop van 30 mei tot en met 3 juni kan weer gelopen worden. Het is een vierdaagse maar… als je vijf dagen vijf kilometer loopt, kom je mooi aan de 25!
Voor de jeugd uit Blixembosch is er de Blixemcup. Een gezellig voetbal toernooi op 1 juni. Wil je meehelpen? Kijk dan in Blixemflitsen! voor meer informatie. De volwassenen kunnen die avond genieten van een barbecue. Meer info daarover volgt nog. Vrijdag 3 juni wordt een groot mooi meezing¬feest met Popkoor Sway.

En dan is het 4 juni. De grote dag waarop voor iedereen wat te beleven is. Op deze dag geeft Kindercircus SimSalaBim twee voorstellingen waarvoor de kaarten via Blixemflitsen! besteld kunnen worden. ‘s Avonds is er een disco voor de jongeren en een feestavond met de band B@kerstreet. De volgende dag is er een groot pleinfeest met verschillende attracties voor jong en oud, informatiekramen en sportdemonstraties. Een optreden van Drumband Gracia en een klapstoelenconcert met het Woensels Muziek Corps. Ook zullen DJ Paul en DJ Jorizzz van de partij zijn.

Woensdag 8 juni is de buitenspeeldag. Op 9 juni is er de Leefbaarheidsteam special. We sluiten af met een bijzonder evenement. Vrijdagavond 10 juni is er de Tienerdisco Galastijl. Tijdens de feestweken zal in VTA Blixems een fotopresentatie te zien zijn, ingericht door Blixemflitsen!

Voor sommige activiteiten is vooraf inschrijven vereist. Hierover heeft u in sommige gevallen al kunnen lezen. Over de overige activiteiten leest u in het meinummer van Blixemflitsen! meer.

Jubileumcommissie Wijkvereniging Blixembosch

20 mei Blixemse DorpsQuizzz
28 mei Prullenbakken pimpen
28 mei BMX toernooi
28 mei Seniorendiner
30 mei- 3 juni Avondvierdaagse
1 juni Blixemcup
1 juni BBQ voor volwassenen
3 juni Sway meezingconcert
4 juni Voorstellingen kindercircus Simsalabim
(zie inschrijfformulier onderaan de pagina)
Feestavond met band B@kerstreet
Prijsuitreiking Dorpsquizzz
Disco voor jongeren
5 juni Pleinfeest, met …
attracties voor jong en oud,
optreden Drumband Gracia,
klapstoelenconcert Woensels Muziek Corps,
sport- en dansdemonstraties,
DJ Paul/DJ Jorizzz,
informatiekramen
8 juni Buitenspeeldag
9 juni Leefbaarheidsteam special
10 juni Tienerdisco galastijl

jub04jub05


inschrijfformulier kindercircus Simsalabim

Downloaden : (circus-kopij-april-2016.docx, 228KB)