Voorlichtingsavond Inbraakpreventie en Senioren en Veiligheid

 

Betreft: Voorlichtingsavond Inbraakpreventie en Senioren & Veiligheid

Beste bewoner(s)

Het aantal inbraken in Blixembosch is de afgelopen jaren gedaald. Dit aangezien de leden van het buurtpreventieteam  bijna iedere avond  een ronde door de wijk lopen.
Toch willen we nogmaals aandacht besteden aan inbraakpreventie door voor u een voorlichtingsbijeenkomst te organiseren. Deze avond wordt in coproductie georganiseerd door het Buurtpreventieteam Blixembosch, Politie en Gemeente.

Datum   :              Dinsdag 10 maart 2020
Tijd        :              Aanvang 19.30 uur tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie :              VTA Blixems, Ouverture 2

Tijdens deze avond worden presentaties gegeven door Politie en het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid). Ook het Preventieteam Eindhoven zal aanwezig zijn met een stand met toonmaterialen hang- en sluitwerk.
Er wordt onder andere aandacht besteed aan het voorkomen van woninginbraak, het voorkomen van pinpasdiefstal, babbeltrucs en andere vormen van criminaliteit.

Aan het eind van de avond gaat u naar huis met een aantal tips waarmee u zelf en met andere buurtbewoners aan de slag kunt om uw wijk veiliger te maken.

Voor de organisatie van deze avond willen we graag weten hoeveel personen er aanwezig zijn. U kunt zich tot en met 3 maart aanmelden per e-mail info.buurtpreventie@blixembosch.nl met opgave van het aantal personen.