Blik opzij, dan kan de veger erbij : Oktober 2021.

 

    

Oktober 2021

Blik opzij, dan kan de veger erbij

Het is alweer herfst. De bladeren gaan vallen!!! Dat betekent dat er in de goten binnenkort veel blad en vuil ligt. Daarom gaat er weer gewerkt worden aan een schone buurt.  U kunt hieraan ook meewerken. Veel geparkeerde auto’s maken het moeilijk om de straten goed te vegen. Hiervoor hebben we uw hulp nodig. De gemeente laat minimaal 2 keer per jaar (1 x in het voorjaar en 1 keer in het najaar) uw wijk integraal in twee delen vegen. De ene dag de kant met de even huisnummers en de volgende dag de kant met de oneven huisnummers. We verzoeken u om uw auto niet te parkeren tussen 08:00 uur en 17:00 uur aan de straatkant die op die dag aan de beurt is.  Door middel van borden die langs de toegangswegen van uw wijk staan, ziet u wanneer uw deel van de wijk aan de beurt is.

Vooral in deze tijd – waarin nog steeds veel mensen thuis werken –  is het een extra uitdaging om de auto weg te zetten zodat het veegwagentje erbij kan.

Op de onderstaande data wordt geveegd:

Maandag 15 nov. (even nrs) Dinsdag 16 nov. (oneven nrs) Sprookjesbosch en Engelse wijk

 

Woensdag 17 nov. (even nrs) Donderdag 18 nov. (oneven nrs) Italiaans en Franse wijk

 

Woensdag 24 nov. (even nrs)

 

Donderdag 25 nov. (oneven nrs) Amerikaanse wijk

 

De Edelstenenbuurt wordt separaat geveegd. Hiervan wordt geen melding gemaakt in de Blixemflitsen. Houd de borden aan de toegangswegen van de Edelstenen wijk in de gaten!

De aannemers die Blixembosch onder hun hoede hebben, werken het hele jaar door om onze wijk mooi en netjes te houden. Dus niet alleen tijdens de integrale veegacties wordt er in de wijk geveegd!

De bovenstaande info plus de plattegronden van de wijkdelen zijn te vinden op www.blixembosch.com

Annie Ouborg / Tine v.d. Velde (Coördinatoren Veegactie Werkgroep Speel, Groen en Milieu)

Oktober 2021

———————————————————————————————————————————————————————-