Vrijwilligersavond 20 november a.s. om 19.30u in het V.T.A.

Onderstaande brief is naar alle registreerde vrijwilligers gegaan.

-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Vrijwilligersavond Het Bestuur van Wijkvereniging Blixembosch nodigt u bij deze uit voor de traditionele Vrijwilligersavond a.s.  20 november om 19.30u. Dat geldt natuurlijk ook voor uw partner. Dit als dank aan alle vrijwilligers die er mede voor gezorgd hebben dat het in onze wijk Blixembosch uitstekend toeven is voor alle bewoners.

Helaas kon de vrijwilligersavond vorig jaar vanwege de coronabeperkingen geen doorgang vinden, daarom heeft het Bestuur besloten om er dit jaar iets speciaals van te maken. We gaan nog niet alles verklappen, maar het is zeker dat jullie geheugens met een pubquiz danig op de proef zullen worden gesteld en bovendien krijgen we een Brabantse BNer op bezoek die jullie gaat vermaken met fantastische verhalen. Natuurlijk zal er ook goed voor de inwendige mens worden gezorgd met drankjes en lekkere hapjes die gedurende de hele avond geserveerd worden

Wél is het noodzakelijk dat u een bewijs meebrengt dat u gevaccineerd bent, recentelijk corona hebt gehad of een verklaring dat u minder dan 24 uur geleden negatief getest bent op corona. Dit kan do ook dient u een middels de Coroancheck app, of een papieren kopie van de QR code. Ook dient u een legitimatiebewijs op zak te hebben. Wij volgen hiermee de dan geldende coronaregels en natuurlijk wil het Bestuur niet dat iemand op deze avond wordt besmet. 

Aangezien de organisatie graag weet met hoeveel Blixemboschers we op deze avond zijn, verzoeken wij u om onderstaande ingevulde aanmeldingsstrook te fotograferen of te scannen, en uiterlijk 1 november te mailen naar koby@blixembosch.com U kunt deze ook in de brievenbus van VTA Blixems op het Ouvertureplein deponeren. 

Hopelijk tot ziens op 20 november.