JUNI 2022               

 

Juni 2022

Blik opzij, dan kan de veger erbij

Het is alweer bijna zomer.  Het onkruid begint weer te groeien! En in de goten ligt ook nog wat blad en vuil.  Daarom gaat er weer gewerkt worden aan een schone buurt.  U kunt hieraan ook meewerken. Veel geparkeerde auto’s maken het moeilijk om de straten goed te vegen. Hiervoor hebben we uw hulp nodig. De gemeente laat minimaal 2 keer per jaar (1 x in het voorjaar en 1 keer in het najaar) uw wijk integraal in twee delen vegen. De ene dag de kant met de even huisnummers en de volgende dag de kant met de oneven huisnummers. We verzoeken u om uw auto niet te parkeren tussen 08:00 uur en 17:00 uur aan de straatkant die op die dag aan de beurt is.  Door middel van borden die langs de toegangswegen van uw wijk staan, ziet u wanneer uw deel van de wijk aan de beurt is.

Op de onderstaande data wordt geveegd:

Maandag 20 juni (even nrs)

Dinsdag 21 juni (oneven nrs)

Sprookjesbosch en Engelse wijk

 

Woensdag 22 juni (even nrs)

Donderdag 23 juni (oneven nrs)

Italiaans en Franse wijk

 

 

Woensdag 6 juli (even nrs)

 

Donderdag 7 juli (oneven nrs)

Amerikaanse wijk

Woensdag 6 juli (even nrs)

Donderdag 7 juli (oneven nrs)

 

Edelstenen buurt

 

 

De aannemers die Blixembosch onder hun hoede hebben, werken het hele jaar door om onze wijk mooi en netjes te houden. Dus niet alleen tijdens de integrale veegacties wordt er in de wijk geveegd!

De bovenstaande info plus de plattegronden van de wijkdelen zijn te vinden op www.blixembosch.com onder Leefbaarheid – Speel, Groen en Milieu.

Annie Ouborg / Tine v.d. Velde (Coördinatoren Veegactie Blixembosch)

——————————————————————————————————————————————–